Peter vittnar om ett helande


Carl berättar om möten med den äldre generationen


Annas vittnesbörd 29 juli

29 juli var en spännande dag på stranden, Anna berättar vad hon var med om.

Lovsångsdans på stranden - 29 juli

Under tisdagens teamsamling fick några av deltagarna en idé om att dansa lovsångsdans på stranden.

Stranden igår

När vi var ute på stranden igår och jag och Peter skulle iväg och dela ut Biblar ville jag bara läsa klart en Bibeltext jag fick syn på. Det var Apostlagärningarna 4:28-31 "...för att utföra vad du i din makt och genom ditt beslut hade förutbestämt. 29 Och nu, Herre, se hur de hotar oss, och hjälp dina tjänare att frimodigt predika ditt ord, genom att du räcker ut din hand för att bota och låta tecken och under ske genom din helige tjänare Jesu namn." När de hade slutat att be, skakades platsen där de var samlade, och de uppfylldes alla av den helige Ande och predikade frimodigt Guds ord". När vi läst det gick vi till ett gäng ungdomar som vi såg framför oss. Vi frågade om de ville ha Skånebibeln men de skrattade bara bort det. Trots det var de nyfikna och undrade vad vi gjorde här och så fick vi prata med dem. Efter en stunds samtal så frågade de lite skämtsamt om vi inte kunde be, så vi svarade att det kunde vi självklart göra. En av tjejerna i gänget berättade att hon hade ett hål i sin trumhinna och fick därför ont när hon var under vattnet, så det bad vi för. Hon hade inte möjlighet att kolla om det hjälpt direkt så hon skulle besöka en läkare för att kolla upp det. Var med oss och be för ett fullt helande för hennes öra så att hon förstår att Gud har rört vid henne!
/Rebecka

Arbetet börjar

Teamet har gått ner till stranden med Biblar för att prata med solbadande turister, Vi ska strax göra dem sällskap, då vi äntligen har fått ordning på internet och bloggandet (viss fördröjning på uppladdning av film). Ikväll planerar vi att promenera in till Ystad och sjunga lovsång på gatan och prata med folk.  / Carl och Jessica



David presenterar vår Ystadbas

Indienteamet lämnar Borås

Klockan var 03.00 och det var väckningsdags för Indienteamet, Oskar var först uppe och förberedde frukosten och Jenny blev väckt av födelsedagssång. Två timmar senare begav sig en tredjedel av Skåneteamet sig av med Nomaden som hade råkat ut för lite hyss under natten. Trots lufftade däck nådde de Ystad i tid för att boka in teamet på campingen. Mat och övrig utrustning inhandlades i samband med att resten av teamet anlände med tåg. Efter att ha gjort oss hemmastadda och ätit middag gick vi ner till stranden och kände på vattnet, med blandade recensioner... Väl återhämtade efter doppet i Östersjön satte vi oss på klipporna och bad och lovsjöng. Nyfikna grannar undrade vem som egentligen ägde den "ovanliga" husvagnen och Hanna fick berätta vilka vi var och varför vi hade kommit till Ystad. Den tidiga morgonen och de långa resorna gjorde tälten väldigt inbjudande och de flesta av oss somnade tidigt.


Oskar förbereder frukost

Dag 1

Klockan är snart midnatt och det är bara några timmar tills Indienteamet lämnar Sverige. Det lever någon form av övertrötthet och adrenalin i båda teamen, dödströtta, men förväntansfulla.
Imorgon kommer en längre rapport, men nu är det dags att sova. / Jessica


Fredag kväll

Igår var vi tio, idag är vi tolv. Nu börjar det snart... Ska du med?

RSS 2.0